0

Kirándulás Bük környékén: hova érdemes?

Kirándulás Bük környékén: hova érdemes?

Nyaralást tervez? Esetleg egy hosszú hétvége erejéig kapcsolódna ki? Bük a természet szerelmeseinek éppen úgy ajánlott, mint a fürdőzés, vagy az izgalmas programok kedvelőinek. Környékbeli szállások ezen az oldalon találhatóak, pénztárcától és egyéni igényektől függően gyorsan megtalálhatja az ideális szálláshelyet. Ha a város nevezetességei és a fürdő nem nyújtana elegendő programot, akkor lássuk, mi mindennel töltheti még az időt Bük környékén!

Szombathely a Nyugat-Dunántúl legnagyobb városaként várja a turistákat, s mivel Büktől csupán 27 kilométerre fekszik, így egy kirándulást mindenképpen megér. Sopron kicsit távolabb, 45 kilométerre helyezkedik el, de a “Hűség városa” műemlék jellegű épületeivel igazán szép élményeket ígér az oda érkezők számára.

Középkori vár, hangulatos utcák, gyönyörű terek – igen, ez Kőszeg! Rendezvényei az év minden időszakában remek választásnak bizonyulnak, de egy séta erejéig is ajánlott beiktatni a kirándulási célpontok közé. Az adrenalin és a kalandok kedvelői számára a Holdfény Liget, és az ott elhelyezkedő kalandpark várja a kicsiket és a nagyokat is Szombathely és Kőszeg között félúton.

Szálláshelyek iránt érdeklődve érdemes körülnéznie a világhálón, hiszen több szálloda, apartman, vendégház közül választhatja ki az Ön számára megfelelőt. A legismertebb a Hotel Caramel, de további szállások találhatóak itt: http://szallaskeres.hu/b%C3%BCk-sz%C3%A1ll%C3%A1s. Tervezze meg pihenését az internet segítségével, és foglaljon szállást mihamarabb a választott régióba!

Iktatva: Utazás
MACIKA.hu
2011