0

Kitalálod mit árul a Traffipaxbolt?

Kitalálod mit árul a Traffipaxbolt?

traffipaxbolt.hu oldalán egészen különös technológiával rendelkező kiegészítőket nézhetsz meg. Választhatsz tolatóradart, radardetektort, Blinder blokkolót, traffipax jelzőt. Mégis miben segíthetnek ezek a különleges kütyük? Természetesen a mindennapos közlekedésben és akár súlyos bírságok elkerülésében is.

A fixen telepített traffipaxok ellen érdemes megvásárolni a Kiyo márkájú radar detektort, amely ingyenesen frissíthető GPS adatbázis alapján már magyar nyelven is jelzi számodra, ha a közelben traffipaxok telepítettek. Ezen felül jelzi a veszélyes útszakaszok helyét, az átlagsebességmérő zónákat, a szekciókamerákat és természetesen a telepített traffipaxokat. Ennek a készüléknek a segítségével biztos lehetsz abban, hogy az eddig begyűjtött bírságok mennyisége és gyakorisága lecsökken. Az olcsó, de jóminőségű, beszédes kékség nevet viselő radar-lézer detektor teljesen legálisan használható. Led kijelzővel, angol beszédriasztással, angol felhasználói kézikönyvvel, USB Port 2.0-val vásárolható meg. A kütyüt többféle módban is használhatjuk, hiszen lehetőséget biztosít a városi illetve az autópálya módra is. Hangerő szabályozás, képernyő fényerejének beállítása, 360 fokos lézer érzékelés jellemezi.

Már akciósan is elérhetők a tolatókamera szettek, amelyek mindenkinek megkönnyítik a parkolást. Sokszor roppant kevés hely áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy leparkoljunk, de mégis meg kell tennünk, hiszen rohanunk egy tárgyalásra, vagy a gyerekért az iskolába. Ezekben a helyzetekben egy profi tolatókamera szett nagy segítségedre lehet. A színes CMD tolatókamera egy rendszámba van beépítve és minimális fényviszonyok mellett is képes tökéletes kép rögzítésre. A tolatólámpa fénye tökéletesen elegendő ahhoz, hogy ha tolatunk, jól lássunk mindent. A felszerelése igen egyszerű, hiszen nem szükséges hozzá semmilyen szerszám. Az egyetlen teendőnk, hogy a rendszámtáblát kicseréljük. Minden szerelési anyagot és 5 méter RCA kábelt is tartalmaz a csomag. A tolatókamera szetthez magyar nyelvű használati utasítást adnak, amely nagyban segíti a radar felszerelését. Érdemes a boltban körülnézni, hiszen igen sok terméket kínálnak, amelyek között nagyon sok praktikus dolgot is találhatsz. A boltban időszakosan akciók is elérhetők, így érdemes többször visszalátogatni.

 

Iktatva: Autó
MACIKA.hu
2011