0

LD-AGRO SORVEZETŐK SZÉLES KÍNÁLATA

LD-AGRO SORVEZETŐK SZÉLES KÍNÁLATA

Az Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft-nél megtalálhatóak az egyszerűbb, hamar megtérülő sorvezető GPS-ek és a minden igényt kielégítő professzionális, automata kormányzással és RTK-pontosságú (2-3 cm) mezőgazdasági GPS-ek is.
Az Mg Navigátor V1 egy közkedvelt sorvezető GPS, megúhult formában, még több funkcióval formában. Az LD-Agro Mg Navigátor V1 sorvezető 30 cm alatti sorcsatlakozási pontossággal dolgozik, 18 cm-es, hatalmas érintőképernyőjén minden fontos információt leolvashat: pillanatnyi sebesség, az elvégzett munka területe, stb. A megművelt táblák adatai elmenthetőek, számítógépre áttölthetőek, az LD Agro Map szoftver segítségével munkajelentések nyomtathatóak, melyek bérmunkáknál lehetnek hasznosak.

Az Mg Navigátor V2 típusú sorvezető szintén 18 cm-es képátlóval rendelkezik, 4 Hz-es GPS-vevője révén elérhető a 25 cm alatti sorcsatlakozási pontosság. A sorvezető szoftver kijelzi az átfedéseket is, valamint képes a virtuális szakaszolásra. A gépadatok megadásánál megadható a permetező munkaszélessége, a szakaszainak száma és azoknak a szélessége. Az átfedéses területek elérésekor a készülék kijelzi, hogy melyik szakaszt mikor kell elzárni ahhoz, hogy ne legyen kétszeres kijuttatás. A rögzített területhatárok és akadályok közelében figyelmeztet a készülék.

A LineGuide 300-as típus a korábban bemutatott sorvezetők GPS-eknél még nagyobb pontosságot kínál a Leica GeoSpective2 Smart GPS-vevőnek köszönhetően. 20 cm alatti sorcsatlakozási pontosságot ad, valamint opcionálisan az orosz GLONASS műholdak is foghatóak segítségével. A LineGuide 300-as mezőgazdasági GPS már továbbfejleszthető automata kormányzással is a precízebb munkavégzés érdekében.

A LineGuide800 az LD-Agro sorvezetőinek csúcsmodellje, 8 colos képátlóval, gyorsabb processzorral és még nagyobb fényerővel a jobb láthatóság érdekében. A kiemelkedő sorcsatlakozási pontosságot a 10 Hz-es John Deere Starfire 300-as GPS-vevő biztosítja. A LineGuide 800 GPS sorvezető egy kiváló alap lehet a robotpilóta rendszerekhez és a precíziós gazdálkodáshoz.

A táblán belül differenciált tápanyagkijuttatáshoz a LineGuide 300-as és LineGuide 800-as sorvezető GPS-ekbe az opcionális precíziós modul aktiválásával kijuttatási térképek is visszatölthetőek!

Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft szakképzett és tapasztalt szakemberei készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére, hogy gazdaságuk számára a legideálisabb sorvezetőkkel és kiegészítőkkel kezdhessék a tavaszi munkálatokat!

Iktatva: Kert
MACIKA.hu
2011