1

Mellnagyobbítás: a magabiztosság kulcsa?

Mellnagyobbítás: a magabiztosság kulcsa?

Immáron hazánkban is egyre nagyobb számban végeznek mellplasztikai műtéteket, és bár az átlagfizetésből élő hölgyek számára még mindig elérhetetlen a sokszor akár milliós nagyságrendet képviselő beavatkozás, de tény, hogy mind több nő büszkélkedhet szilikon keblekkel. A plasztikai műtétek között a legnagyobb népszerűségnek a mellnagyobbítás örvend.

A dús keblek mindig is a nőiesség egyik szimbólumának számítottak, és ha valakihez ilyen téren nem volt kegyes a természet, akár komoly pszichés problémák is kialakulhatnak nála, hiszen a társadalom általános nézete szerint a méretesebb mellekkel rendelkező hölgyek vonzóbbak és szexibbek. Legtöbbször tehát önértékelési problémák, a partnernek való megfelelés, vagy a szakmai életben való könnyebb előrejutás iránti vágy indokolják a mellnagyobbítás melletti döntést.

Bár kétségtelen, hogy néhány évvel ezelőtt nagy port kavart az úgynevezett PIP-botrány, de mára biztonsággal állítható, hogy olyan minőségű implantátumok kerülnek forgalomba, melyek esetében nem kell komoly komplikációktól tartani. Mielőtt azonban leteszi voksát valamelyik típus mellett, kérjen részletes tájékoztatást választott plasztikai sebészétől, hogy ne legyen semmi sötét folt a mellnagyobbítás témáját illetően!

Minden esetben el fog beszélgetni Önnel orvosa, hogy valójában mi is az az indok, amiért a mellnagyobbítás mellett szeretne dönteni. Az így kapott információk birtokában pedig érdemi segítséget kaphat ahhoz, hogy olyan méretet és típust válasszon, melynek viselésével magabiztos és önbizalommal teli lehet majd a hétköznapokban.

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011