0

Mennyi lesz majd a Playstation 4 ára?

Mennyi lesz majd a Playstation 4 ára?

Nagy várakozás előzte meg a Playstation 4 árának bejelentését, s a készülék bemutatása mellett a rajongók már a külföldi árral is tisztában lehetnek. A hírek szerint van olyan kereskedő aki garantálja az árat a Playstation 4-re, de a hazai összegekkel kapcsolatban még folynak a tárgyalások a kiadó és a magyar forgalmazók képviselői között. A Sony E3-as konferenciáján fény derült arra is, hogy az árat már jóval a konkurens készülék árhírei előtt meghatározták, s ennek megfelelően olcsóbban kerül piacra, mint ellenfele.

Nem csak az ár terén határolódik el azonban a Sony a Microsoft termékétől, hiszen még mindig úgy véli, hogy készülékét kifejezetten játékra szánja, ellenben az Xbox konzollal, mely gyakorlatilag szórakoztató központként igyekszik funkcionálni, és szolgálni a felhasználók kényelmét.

A nyilvánosságra hozott 399 dollár, 399 euró és 349 angol font alapján hazánkban körülbelül 120 ezer forintos áron lesz beszerezhető az új csúcskészülék, a Playstation 4. Azok, akik karácsonyi meglepetésnek szánják, az ünnep környékén már biztosan hozzájuthatnak majd, hogy a minőségi játékélmény is részét képezze az év végi pihenésnek.

A hivatalos ár közzététele mellett az is kiderült, hogy a Playstation 4 megjelenésében is merőben különbözik a konkurens Xbox One-tól, az viszont tény, hogy ennek ellenére nagy harc folyik majd a két gyártó között a vásárlók kegyeiért. Az alacsonyabb árak egyelőre a Playstation mellett szólnak, a piacon azonban úgyis a vásárlók döntenek.

Iktatva: Elektronika
MACIKA.hu
2011