0

Mik a dedikált szerver bérlés előnyei?

Mik a dedikált szerver bérlés előnyei?

Fontosak az Ön számára a jól kalkulálható, alacsony költségek, de emellett a rugalmasságról és a minőségi szolgáltatásról sem szeretne lemondani? Ebben az esetben e dedikált szerver bérlés kitűnő választásnak bizonyul. De miért is érdemes e lehetőség mellett dönteni, és milyen előnyökkel jár ez az Ön számára? Egyes szolgáltatók szerint óriási előny, hogy komolyabb befektetés nélkül bármikor növelheti a gép teljesítményét, s akár több dedikált szerver is összekapcsolható a teljesítménynövelés érdekében.

Sokak számára fontos szempont a választásnál, hogy a kezdeti költségek ne csillagászati összegeket tegyenek ki. Dedikált szerver választása esetén a szerződéskötést követően hamarosan üzembe helyezi a szolgáltató azt, s mivel nem egy konkrét eszközt vásárol meg, hanem fix havi bérleti díjat fizet, így azt a könyvelés során is másként számolhatja el.

A bérlés többek között azért is előnyös, mert egy esetleges meghibásodás esetén az alkatrészek cseréjének bizony elég magas költségei nem Önt terhelik. Amennyiben dedikált szerver bérlésen gondolkodik, tartsa szem előtt azt is, hogy weboldalának növekedése esetén nagyobb erőforrásokra lesz szüksége. Ahhoz, hogy ezt leállás nélkül biztosíthassa, a fent említett lehetőség könnyű bővíthetőséget is kínál.

Nagy sávszélesség, tapasztalt szakemberek, gyors beüzemelés, megbízhatóság (kiemelt szempont a Web Solutions szerint), 24 órás ügyfélszolgálat, ingyenes cserealkatrészek, és mindezek mellett elfogadható, fix költségek – dedikált szerver bérlés alkalmával tegye le voksát olyan szolgáltató mellett, mely mindezt egy helyen kínálja!

Iktatva: Web
MACIKA.hu
2011