0

Milyen tapéta bordűr való a gyerekszobába?

Milyen tapéta bordűr való a gyerekszobába?

Nagyon várják már a kis pocaklakó megérkezését, és szeretnék a gyermekszobát olyanná varázsolni, ahol a csöppség a hazaérkezést követően tökéletesen érzi magát (tippek itt)? Esetleg már nagyobb gyermeke számára keresi az ideális megoldást lakásfelújítás alkalmával? A bordűr tapéták olyanok mint a női szem kontúrjai, és kiválóan alkalmasak akkor is, ha a gyermekszoba kialakításáról van szó. Választhatja az oldalfal és a mennyezet találkozásához elhelyezhető változatokat is, de ha igazán trendi és stílusos helyiséget kíván berendezni, akkor javasolt a padlótól körülbelül egy méteres magasságban elhelyezett bordűr.

A felújítás alkalmával ezt a típust akkor szokás választani, ha lábazati tapéta került felhelyezésre. Természetesen rendkívül fontos a színek és a minták harmóniája, de beláthatjuk, hogy gyermekszoba esetében ez korántsem olyan fontos, hiszen a kicsik rajonganak a színek kavalkádjáért. Ezt talán kiküszöbölni sem lehetséges, hiszen a mesehősök fantáziavilága attól is olyan, amilyen, hogy a szivárvány minden színét felsorakoztatja. Kiválaszthat egy irányvonalnak számító színvilágot, és a falfestéket, valamint a tapétát igazíthatja ahhoz, így még a sokszínűség ellenére is egységes hangulat ragadja majd magával a helyiségbe lépve.

S hogy milyen bordűr való gyerekszobába? Nem elhanyagolható szempont, hogy kisfiúról, vagy kislányról van szó. Napjainkban reneszánszukat élik a klasszikusnak számító mesék, így Micimackó, a Gumimacik, vagy Donald kacsa gyakran megjelennek valamilyen formában a gyermekszobában. A falmatricák és a falakra festett, akár házilag is elkészíthető, óriási minták mellett a bordűr is remek választásnak bizonyul, hogy gyermeke kedvenceit csempéssze közvetlen lakókörnyezetébe.

Az aktuális mozikedvencek egyértelmű, hogy nem hiányozhatnak a kínálatból, és Turbo, Croodék, Tad Jones, az Öt Legenda, vagy a Repcsik is minden bizonnyal megtalálhatóak lesznek előbb vagy utóbb a gyermekszobába illő tapéta bordűrök között.

A termékek nem csak odavonzzák a tekintetet a helyiségbe lépve, hanem gondoskodnak arról, hogy még a legkisebbek számára is látható magasságban köszönjenek vissza a falról azok a mókás és kedves figurák, melyek kedvenceikké válnak majd. Talán saját gyermekkorából is jól tudja, hogy milyen szép emlékekké válhat a saját szoba, és annak mesés hangulata. Tegyen ennek megvalósításáért szülőként, mesés bordűr tapéta választásával!

Iktatva: Lakberendezés
MACIKA.hu
2011