0

Netrisk biztosító: a 6 milliárdos üzlet

Netrisk biztosító: a 6 milliárdos üzlet

A biztosítási piacon több szempontból is előkelő helyet elfoglaló Netrisk biztosító sokak számára bizonyult már a múltban is a legjobb választásnak, és a 2010-es eladás után sem változott a helyzet. Egykori tulajdonosai a jól működő céget azért adták el, mert a 6,4 milliárd forintos vételár a piaci viszonyok között igencsak jónak mutatkozott.

Az első online biztosítás kalkulátort ügyfeleinek kínáló Netrisk biztosító 2012-ben is várja ügyfeleit, és az online biztosítás kötés gyorsaságának köszönhetően   a kötelezővel kapcsolatos ügyintézés nem jelenthet gondot azok számára sem, akiknek igencsak szűkre szabott az erre fordítható idejük.

Az autóbiztosítások mellett lakás-, és utasbiztosítással, valamint egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal is áll a Netrisk biztosító a már meglévő, és a jövőbeli ügyfelek rendelkezésére, akik köszönhetően az ingyenes bónuszvédelemnek és a korrekt feltételeknek mind többen választják a Netrisk biztosító ajánlatait.

A Netrisk internetes alkuszportál a legfrissebb információk szerint az idén novemberi biztosító váltáskor is szép eredményeket könyvelhet majd el, miként már az eddigi adatok is bizonyítják. A Netrisk biztosító vezérigazgatója szerint akár egymillió autós is válthat majd biztosítót jelenleg, s ez hála  kedvező feltételeknek, a cégóriás számára csak előnyökkel jár majd. Mielőtt tehát leteszi voksát valamelyik társaság mellett, érdemes Önnek is részletesen tájékozódnia  piacon Ön előtt álló lehetőségekről. A körültekintés minden esetben meghozza gyümölcsét.

Iktatva: Biztosítás
MACIKA.hu
2011