0

Norbi és Réka sokat tett a fitness kultúráért

Norbi és Réka sokat tett a fitness kultúráért

Nincs olyan ember hazánkban, aki ne ismerné Rubint Réka és Schobert Norbert nevét. Bár az utóbbi időkben rendre botrányba keveredtek, de el kell ismerni hogy Norbi és Réka sokat tettek azért, hogy az emberek mozogjanak, és a kidolgozott Update módszernek köszönhetően sokan szabadultak meg felesleges kilóiktól. Nekik köszönhetően terjedtek el az otthoni, videós edzések, a futópadok és rengeteg különböző edzőgép amik a fitness elengedhetetlen részei. Továbbá nekik köszönhető a tudatos táplálkozásra való odafigyelés.

A tudatosságnak azonban nem elegendő csupán az étkezésre való odafigyelésben megnyilvánulnia, az edzés és a rendszeres testmozgás éppen úgy részét kell képezni az életmódnak, mint az alapanyagok megfelelő megválasztásának. Aki ismeri Réka edzéseit, jól tudja, hogy a mozgás az ő irányítása alatt jócskán a komfortzónán túl zajlik, ám ennek köszönhetően folyamatos fejlődés érhető el. 

A kritikusnak vélt testtájak alapos átmozgatása után a kezdő valóban úgy remeghet, akár a kocsonya, de néhány hónap alatt elérhető az a szint, amikor a mozgás kezd örömmé válni, és az egészséges fáradtság, levegőért kapkodás testet és lelket egyaránt élénkít.

Bár Réka edzései alapvetően hölgyeknek szólnak, de a férfiak is bátran kipróbálhatják, hiszen kellő megterhelést jelentenek az erősebbik nem számára is. A fitnessguri Norbit pedig hiába támadják sokan a közösségi oldalakon, az általa elérteket lehet utána csinálni, vagy még többeket mozgásra bírni, az viszont tagadhatatlan tény, hogy a házaspár által hazánkban kialakított fitness kultúra egyedülálló. 

Az életmódrendszernek hála a tartós súlyvesztés, melyért nem kell éhezni, és még a tészta és az édesség is engedélyezett a megfelelő alapanyagokból, a fogyás nem szenvedés, csupán odafigyelést igénylő életvezetés.

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011