0

Ön látta már a Körmendnél épülő lakóparkot?

Ön látta már a Körmendnél épülő lakóparkot?

Ingatlanvásárlás előtt áll? Nem mindegy az elhelyezkedés, de az árak sem elhanyagolhatóak? Gondolt már arra, hogy a lakóparkok által kínált környezet mellett tegye le voksát? A hasonló ingatlanok gombamód szaporodnak, és a tényleges lakhatáson túl sokszor extra szolgáltatások is igénybe vehetőek a tulajdonosok számára.

Körmend Vas megyében található, ahonnan körülbelül 15 percre van az osztrák határ (forrás: gesztenyelakopark.hu). A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ingatlanok iránt érdeklődők számára kiemelt jelentőséggel bír az elhelyezkedés, a környék kínálta lehetőségek. Nem véletlen, hogy a frekventált nagyvárosokban az ingatlanárak messze meghaladják a vidéki lakásárakat. Érdemes azonban tudni, hogy ennek nem törvényszerűen így kell lennie, hiszen egy jó választással igényes környezetben, kiváló elhelyezkedéssel is elérhetőek felújított ingatlanok.

Körmend ingatlan beruházási projektje már csak azért is figyelmet érdemel, mert Ausztria gyorsan megközelíthető a hétköznapokban. Sokan kifejezetten munkavállalási céllal gondolkodnak a hazánk észak-nyugati szegletében megtalálható ingatlanokon. A városban egyébként folyamatosak a fejlesztések, így akkor is remek választásnak bizonyul, ha a térségben szeretne elhelyezkedni, karriert építeni. Zalaegerszeg és Sopron közelsége szintén olyan előny, amelyet akár a munka, akár a szabadidő terén célszerű lehet kihasználni.

A lakóparki ingatlanok egyébként nem csak saját részre történő használat esetén kitűnő döntések, hanem akkor is, ha befektetési céllal szeretne ingatlant vásárolni. A város és annak környéke munkavállalás szempontjából kifejezetten előnyös, így az itt megtalálható garzonok könnyen kiadhatóak albérletbe, ezzel folyamatos bevételt generálva. Persze nem beszélhetnénk lakóparkról a zárt, csöndes belső udvar nélkül, melynek hála az itteni ingatlanok békés és nyugodt helyszínként számon tarthatóak.

A felújított ingatlanokra CSOK is igénybe vehető, ezzel még inkább csökkentve a várható költségeket. A lakóingatlan területén túl tárolók is elérhetőek korlátozott számban, így plusz négyzetméterhez is hozzá lehet jutni. A lakóparki ingatlanok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen azt a fajta biztonságot és igényes környezetet biztosítják, amelyre az otthonteremtéshez és a harmonikus mindennapokhoz nagy szükség van. Fedezze fel Körmend és környékét, ami újrakezdéshez is ideális térség lehet!

Iktatva: Ingatlan
MACIKA.hu
2011