0

Ön már kért segítséget pályázatíró cégtől?

Ön már kért segítséget pályázatíró cégtől?

Ha eddig nem járt sikerrel, akkor lehet érdemes szétnéznie az olyan weboldalakon, mint a forrascentrum.hu. 2014 és 2020 között sok milliárd forintnyi forrás jelent meg, amelyekre pályázhatnak a vállalkozások. A pályázatokra alkalmas vállalkozások zöme ezt meg is teszi, ám egyáltalán nem mindegy, hogy maguk látnak neki a pályázatírásnak vagy profi segítséget kérnek. Mivel igen sok cég nyújt be pályázatot így érdemes talán profikra bízni, hogy biztosan célt érjünk és mi legyünk a szerencsés kiválasztottak, akik elnyerik a pályázati pénzt.

A pályázatírás egyik legfontosabb része a pályázati terv elkészítése. Ezekben az esetekben az adott vállalkozás gazdálkodását és eddigi tevékenységét is alaposan meg kell vizsgálni, majd megnézni, hogy mely pályázatra alkalmas a szervezet. A pályázatírók már megfelelő rutinnal rendelkeznek ebben, így biztosak lehetünk abban, hogy segíteni tudnak a nyertes pályázat benyújtásában. Csak olyan pályázatot érdemes elkészíteni, amelynél nagy eséllyel el is nyerjük a pénzt. Minden egyes pályázatnál vannak vállalások, amelyeket még a pályázat elején mérlegelni kell. Ha bármilyen kicsi esélye is van annak, hogy ezt a vállalkozás nem tudja teljesíteni, akkor nem szabad beadni a pályázatot. A valós pályázati tanácsadást végző cégek sikerdíjért dolgoznak és csak akkor kell fizetni, ha a pályázatot elnyeri az adott vállalkozás. A pályázat eltervezése és a mellékletek begyűjtése és elkészítése, valamint a pályázat elkészítése szintén a pályázatírók dolga. A pályázatok beadása után sok esetben előfordul, hogy hiánypótlásokat kérnek be, amelyet szintén tartalmaz a szolgáltatás, azaz ezzel sem a tulajdonosoknak kell bajlódniuk. Miután a záróbeszámoló is benyújtásra került csak azután utalják át a fennmaradó támogatási összeget, így ennek elkészítése is fontos mérföldkő pályázás szempontjából.

A Forráscentrum szakértői a pályázati rendszerek komplex ismeretével rendelkeznek. Az ügyfeleket hozzásegítik az EU, valamint a magyar állam által támogatott beruházások megvalósításához. Felkutatják a hazai és az EU pályázati lehetőségeket és csak azt ismertetik ügyfeleikkel, amelyekről tudják, hogy jó eséllyel el is nyerhetők. Minden esetben naprakész információval tudnak szolgálni. Az ügyfélközpontú szemléletnek köszönhetően egyre többen kérik segítségüket.

Iktatva: Pénzügy
MACIKA.hu
2011