0

Órási árkülönbségek a babakocsik között

Órási árkülönbségek a babakocsik között

Babát vár, és már most szeretne tájékozódni azokról a kiadásokról, amelyekkel mindenképpen számolnia kell majd a kis jövevény megérkezése után? Nem csak az édes kis ruhácskák, vagy a babaszoba berendezése jár költségekkel, hanem a babakocsi kiválasztása is. Bár sokan a családtól, barátoktól megkapják a szükséges eszközöket és felszereléseket, de ha saját, még nem használt babakocsira vágyik, akkor bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Annak függvényében, milyen márka és kialakítás mellett dönt, akár 140-190 ezer forint is lehet az összeg, amit ott kell hagynia a boltban. Alapvetően elmondható, hogy az újszülött, multifunkciós babakocsik kerülnek a legtöbbe, itt az árak 100 ezer forint körül mozognak. Ezért természetesen minden kényelemmel ellátott darabba teheti az apróságot, hogy számára maximálisan megfelelő darab szolgálja kényelmét.

A széles színválaszték olyan design elemekkel társul, melyek garantáltan elnyerik minden kismama tetszését. Az árakról a Babycenter-online.com üzemeltetőjét kérdeztük, aki azt is elmondta, hogy természetesen jóval olcsóbban is be lehet szerezni babakocsikat, kínálatukban is megtalálhatóak a már 40 ezerért elérhető darabok is.

Babakocsi választása alkalmával mindenképpen tartsa szem előtt a váz erősségét, a funkciókat, és természetesen az sem mindegy, hogy miként telnek mindennapjai, hová, hogyan kell majd magával vinni az apróságot. Ha több szempont figyelembe vételével dönt egyik vagy másik márka terméke mellett, a babakocsis időszak is kényelmesen, zökkenőmentesen telhet. 

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011