1

Rubint Réka új dvd-je: feszesítés felsőfokon

Rubint Réka új dvd-je: feszesítés felsőfokon

Az otthoni edzés kedvelői számára jó hír, hogy Rubint Réka új dvd-je ismét magasabbra teszi a lécet a korábbiakhoz képest. A törökországi Alakreform táborban forgatott anyag jó adag kitartást és elszántságot követel azoktól, akik Réka edzéseit választják mozgásformaként. A nemrég megjelent lemez ezúttal egy hatvan és egy kilencven perces tornával várja a saját testsúlyos edzés szerelmeseit.

Rubint Réka új dvd-je hatékonyan mozgatja át az egész testet, s attól függően, mennyi ideje van az edzésre, akár másfél órán át formálhatja testét, mellyel nem csak a felesleges kilóktól szabadulhat meg hatékonyan, de erősödhet és feszes formákra is szert tehet. 

Mint azt már Réka korábbi lemezei kapcsán is tapasztalhattuk, a kézi súlyzó, a gumikötél és a step lépcső hasznos eszközöknek bizonyulnak, de ezek hiányában is kihívást jelent az edzés, sőt, ha nincsenek otthon ilyen felszereléseink, akár pótolhatóak is, ehhez is hasznos tanácsokat ad a népszerű edző.

A már megszokott gyakorlatokat kombinálja ezúttal is, néhány érdekes, izmokat garantáltan igénybe vevő újdonsággal színesítve, aminek köszönhetően akár az akár kilencven perces torna is változatosan telik el. Rubint Réka új dvd-je új kihívásokkal várja azokat, akik számára fontos a formás külső, a feszes test és a normál testsúly kialakítása. A komfortzónán túli mozgás kedvelői számára remek választásnak bizonyul a 2013-as Réka dvd. 

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011