0

Sikeres fogyasztóvédelmi referens vizsgák az ügyvédi irodánál

Sikeres fogyasztóvédelmi referens vizsgák az ügyvédi irodánál

Hazánkban egyedülálló szolgáltatásként indított a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda fogyasztóvédelmi referens képzést, melynek keretein belül 20 fő szerzett képesítést – írja a Lakatos Köves Ügyvédi Iroda angol nyelvű oldala. A két hónapon át tartó oktatás iránt a legtöbben a telekommunikáció, valamint a kiskereskedelmek területéről érkeztek az érdeklődők.

A népszerűség annak is köszönhető, hogy év elején lépett életbe az a törvény, amely az 50 millió eurónál nagyobb jövedelemmel rendelkező, vagy 250 főnél többet foglalkoztató vállalatok számára a saját fogyasztóvédelmi referens alkalmazását teszi kötelezővé. Az első csoport sikeresen letette a vizsgákat, és az iroda továbbra is várja a jelentkezőket a jövőben induló tanfolyamra.

A web-alapú  képzés rugalmas lehetőséget teremtett arra, hogy a résztvevők elsajátíthassák az anyagot, de természetesen a képzést vezető szakember személyes megkeresésére is volt mód, így az esetlegesen felmerülő kérdéseket feltehették az érdeklődők. A tapasztalatok azt mutatták, hogy a kidolgozott rendszer működőképes, és a jövőben is ez alapján kerül levezénylésre a tervezett tanfolyam.

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda egyébként fogyasztóvédelmi tanácsadással is áll rendelkezésre, de a befektetésvédelem és a pereskedés, valamint a vitarendezés is speciális területei közé tartoznak. Mindezek mellett természetesen egyéb jogterületeken is maximális szakértelemmel szolgálják a hozzájuk forduló ügyfeleket. Hazánk legnagyobb létszámmal dolgozó ügyvédi irodája rugalmas megoldásokkal és külföldi tapasztalatokkal igyekszik a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani.

 

Iktatva: Pénzügy
MACIKA.hu
2011