0

Székszoknya kölcsönzéssel mindig emelhet a rendezvény színvonalán

Székszoknya kölcsönzéssel mindig emelhet a rendezvény színvonalán

Ilyen szép székszoknyával nem nehéz eleganciát csempészni egy fontos rendezvénybe. Egy elit rendezvényről nem hiányozhatnak a kényelmes és elegáns székek. A székekre helyezett székszoknyák emellett segítenek megvédeni a bútorokat az elkoszolódástól. A székszoknya, a székruha és a székhuzat már most kölcsönözhető a Party Caesar weboldalán keresztül. Az illusztris vendégeknek mindenképpen ildomos székszoknyával rendelkező széket felkínálni. A huzatokhoz különféle masnikat is rendelhetünk, amelyek még inkább emelik az esemény fényét. Egy esküvő vagy egy nagyobb céges bankett esetén mindenképpen érdemes a székhuzatok meglétével is foglalkozni.

A Party Caesartól ezen felül lehetőség nyílik gépek kölcsönzésére is. A vendéglátóipari gépek között megtalálhatjuk a nagykonyhai eszközöket és a nagykonyhai gépeket. Ipari sütők, ipari olajsütők, jégkásagépek, hűtők, különféle tároló dobozok, rekeszek. Ezeknek a segítségével már gyerekjáték lesz a rendezvényt lebonyolítani. A bérelhető eszközök segítségével bármilyen nagyságú rendezvényt le lehet gond nélkül bonyolítani. Mi saját magunk dönthetjük el, hogy hány nagykonyhai eszközt bérelünk ki a bútorok mellett. Ha éppen egy kerti parti szervezésében vagyunk akkor széles repertoárt találhatunk sörpadokból is. A Lounge bútorokat az intimebb környezet kialakítására javasolják akár céges rendezvényeken is.

A weboldalon emellett még számtalan eszközt és bútort találhatunk meg, amelyek segítenek a rendezvények zavartalan lebonyolításában. A bútorok mellett az evőeszközöket is bérelhetjük. Még soha nem volt ennyire egyszerű az evőeszközbérlés, hiszen nagy mennyiségben tudnak kiszállítani az eszközökből. Egységes vagy modernebb evőeszközök, különféle tálalóeszközök, finger food falatkákhoz eszközök. Ez mind elérhető a weboldalon. Minden alkalomra és minden ételfajtához kínálnak eszközöket és természetesen a szakértők segítenek is a választásban. Koktélkanál, nagykanál, kiskanál, kávés és teáskanál. Az esti rendezvényekhez biztosítják a koktélos poharakat, a felszolgáló tálcákat, a spicckanalakat, a koktélkanalakat. Érdemes választásnál odafigyelni arra, hogy egységes legyen a választásunk, ezzel is emelhetjük az esemény színvonalát. A megrendelt vendéglátóipari gépeket, eszközöket, bútorokat házhoz is szállítják, így tényleg nincsen más teendőnk, mint megtartani a saját kerti partinkat vagy céges rendezvényünket. Minden másról gondoskodik a Party Caesar.

Iktatva: Ingatlan
MACIKA.hu
2011