0

Szemfestés tippek – cél az ízléses összkép

Szemfestés tippek – cél az ízléses összkép

Szinte nincs is olyan női táska, melyben ne lapulna ott a szemceruza, a szempillaspirál, tus, és némi szemhéjpúder. A vonzó külső, és az arc szép vonásainak kiemelése mindig is fontos volt a hölgyek számára, s a szemfestés ennek megfelelően már az ókorban is jelen volt. Napjainkra a kozmetikai cégek széles választékkal állnak a nők rendelkezésére, mely minden egyes darabja a még hosszabb szempillákat, tartós sminket, és a szexi tekintetet ígéri.

A magazinokban és a világhálón számos helyen megtalálhatóak azok a szemfestés tippek, melyek követésével még kezdők is cicás, füstös, ártatlan, vagy éppen vadóc szemeket alkothatnak maguknak a hódításhoz.

Mielőtt azonban vad, füstös tekintetet varázsolna magának, érdemes elgondolkodnia azon, hogy öltözékéhez, megjelenéséhez, személyiségéhez mennyire passzol ez a stílusirányzat. Miként a kiegészítők megválasztásakor, úgy sminkelésnél és a szemfestés tippek vakon követésénél is lényeges, hogy ez elkészült smink mennyire egyeztethető össze személyiségével. 

Miként egy kacér, kihívó ruhadarabot, úgy egy hasonló sminket is tudni kell viselni, ellenkező esetben olyan hatást kelthetünk, hogy bár kifogástalan a tus vonala, és a színek is szépek, valami még sincsen rendben az összképpel. Az ízlésesség határain belül mozogva, saját jellemvonásainkat jól ismerve érdemes  a szemfestéskor is dolgoznunk. A vízálló, strapabíró alapanyagok használatával pedig nem érnek majd kellemetlen meglepetések az eleredő esőben, vagy nyáron sem.

Iktatva: Egészség, szépség
MACIKA.hu
2011