0

Tömeges elbocsátások esetén nagyon fontos a rendezett jogi háttér

Tömeges elbocsátások esetén nagyon fontos a rendezett jogi háttér

Bár a munkaerőpiac helyzetében némi javulás tapasztalható az elmúlt időszakban, mégis tény, hogy vannak olyan területek, ahol sorra zárnak be az üzemek, vagy átszervezésekre, esetleg tömeges létszámleépítésre van szükség. Ezek azok a feladatok, melyek során a jogszabályoknak való maximális elégtétel nélkülözhetetlen a későbbi vitás helyzetek megelőzéséért. Ha pedig már bekövetkezett a baj, és felmerültek a gondok, akkor a tapasztalt, és a helyzetből a legjobbat kihozni képes szakemberek munkája az ajánlott.

A tömeges elbocsátások és a belső átszervezések, valamint a rendkívüli elbocsátások esetén is jogi szakértő szükséges, hiszen a jog világát nem átfogóan ismerve könnyen előfordulhat, hogy munkaadóként, vagy ügyvezetőként kellemetlen szituációba kerülhet. Ilyenkor jön jól egy olyan ügyvédi iroda munkája, amely tevékenysége során nagy tapasztalattal és hozzáértéssel igyekszik ügyfelei igényeit szolgálni.

A Lakatos Köves Ügyvédi Iroda immár húsz éve dolgozik a területen, és a napjainkban leginkább szabályozott iparágak, a telekommunikáció, az energiaszektor, vagy például a média világának kifogástalan ismerete mellett a munkajog területén is otthonosan mozog, és állítja szakembereinek tudását az ügyfelek szolgálatába.

A munkajogra vonatkozó jogi háttéranyag folyamatos változásának ismerete, az aktualitások figyelemmel követése legalább olyan fontos szerepet játszik a sikerben, mint a gyakorlat, a megbízhatóság, az igényes munkavégzés, a nemzetközi tapasztalatok, valamint a gyakorlatias, gyors megoldások megtalálása iránti elkötelezettség.

Iktatva: Állás
MACIKA.hu
2011