0

Tudja miben tárolják a mesterlövészek a puskájukat?

Tudja miben tárolják a mesterlövészek a puskájukat?

Az akció műfaj kedvelői kedvenc filmjeikben lépten-nyomon találkozhatnak a nagy kaliberű mesterlövész puskákkal, ám azt kevesen tudják, hogy milyen körültekintő tárolást igényelnek ezek az eszközök. Mivel maga a puska sem egy könnyű darab, így hasznos, ha olyan tároló-, és hordozó alkalmatosság mellett teszi le voksát a profi, amely nem növeli a szükségesnél nagyobb mértékben a terheket. Többféle célra kínál tároló eszközöket az egyik legkedveltebb webáruház a területen. A Pelishop szakértője szerint egy ilyen táska súlya 9 kg alatt van, ami ideális választásnak bizonyul a területen tevékenykedők számára.

A mesterlövész puskák ismerői jól tudják, hogy az eszközök tárolására kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Az érzékeny műszerek körültekintést igényelnek szállítás közben, és természetesen a káros környezeti hatásokkal szembeni védelem sem utolsó szempont (kép forrása: http://world.guns.ru/sniper-e.html). Az ütődéstől, rázkódástól éppen úgy óvni kell a felszerelés minden darabját, mint a nedvességtől, a vegyi anyagoktól, vagy éppen a portól.

A szivaccsal bélelt, különféle nagyságban kapható Peli táskák, tokok és dobozok mellett ládák is széles választákban megrendelhetőek online. A gyakorlatilag egy életen át nyújtó védelmet biztosító tárolók ideális választásnak bizonyulnak laptopok, érzékeny műszerek, felszerelések szállítására is. 

Az interneten keresztüli vásárlás az elérhető árak miatt kitűnő döntés lehet, de ezért ugyanakkor a magas minőségről sem kell lemondania. A katonai felszerelések számára is megfelelő eszközök a PeliShop oldalán érhetőek el.

Iktatva: Elektronika
MACIKA.hu
2011