0

Tudta, hogy az emelő-toló ajtókat sokkal könnyebb tisztítani?

Tudta, hogy az emelő-toló ajtókat sokkal könnyebb tisztítani?

A tökéletesen sima profilfelületnek köszönhetően sokkal könnyebben tisztíthatók az emelő-toló ajtók. A Veka profilok minőségi nyílászárók, amelyek teljesen betörésbiztosak köszönve a tökéletes stabilitásnak és a sarokmerevítésnek. Hőszigetelési védelemmel és zajvédelemmel rendelkeznek, ezáltal hosszú éveken keresztül biztosítják a családoknak a nyugodt otthoni légkört. Nem kell aggódni azért, hogy magas lesz a fűtésszámla és abban is biztosak lehetünk, hogy otthonunk nagyon csöndes lesz. A Veka profilokból évek óta csak ’A’ osztályú minőségi termékeket állítanak elő.

Az ablakok és az ajtók is optimális hőszigetelési értékeknek felelnek meg ezáltal a fűtési költségek nagyban lecsökkennek. A profilok kialakításának köszönhetően 3 rétegű üvegezés is megoldható, így csökken a CO2- kibocsátás és a lakásban lévő közérzet is sokkal kellemesebb. Az élhetőbb lakások többségében ma már érdemesebb a Veka profilokat beépíteni. Ezeknél a nyílászáróknál nem kell aggódni a hő híd kialakulása miatt, hiszen ezen a problémán is tudnak segíteni. Amennyiben lakásunk egy igen forgalmas területen helyezkedik el, úgy a profilok a modern nyílászáró technikáknak köszönhetően nem engedik át a zavaró zajokat. A Veka profilok beépítésével nyugodt éjszakákat is vásárolhatunk. Más, például B osztályú profilokhoz képest akár 4 dB-lel kevesebb hangot engednek be a lakásokba.

Akkor sincsen félni valónk, ha olyan helyen található otthonunk, amely környék annyira nem biztonságos, hiszen a profilok mindegyike acélerősítéssel rendelkezik. A vasalatok különleges kombinációja, a különféle zárási pontok, a biztonsági zárlemezek mind segítenek otthonunk biztonságának megóvásában. Ezek a nyílászárók meglepően hosszú élettartamúak és nem kell tartanunk attól, hogy az idők során megvetemednek. A felület kiképzésének köszönhetően és szakszerű ápolással hosszú évekig szép állapotban maradnak. A Veka weboldalán akár most azonnal is megtekinthetjük, hogy milyen méretben lehet megvásárolni ezeket a különleges nyílászárókat és rendelésünket le is adhatjuk az ország több pontján megtalálható Veka partnereknél. A weboldalon az ablakokat és az ajtórendszereket is alaposan áttanulmányozhatjuk, így még vásárlás előtt alaposan átgondolhatjuk, hogy melyik rendszer az, amely leginkább megfelel elvárásainknak.

Iktatva: Nyílászáró
MACIKA.hu
2011