0

Virtuális játékok

Virtuális játékok

Megfáztál és ki sem tudsz mozdulni a lakásból? Lázas vagy, és kénytelen voltál lemondani a hétvégi programot? Vagy csak egyszerűen nincs kedved elhagyni a meleg szoba kényelmét? Mindegy mi is legyen az ok, amiért a világháló nyújtotta szórakozási lehetőségekhez fordulsz, a lényeg, hogy jól érezd magad. A közösségi oldalak számos lehetőségek kínálnak a játékra, de ezeken felül sok olyan weboldalt is találsz, melyek flash játékok garmadájával várnak annak érdekében, hogy teljesen megfeledkezhess a téged körülvevő világról.

Ha nem szeretnéd a társaságot a gép előtt ülve sem nélkülözni, hívd meg barátaidat is kedvenc játék oldalaidra, regisztráljatok együtt, és a közösen, online játszható típusokkal szórakozzatok egyidejűleg. Mindegy, hogy a sport iránt rajongtok, és egy virtuális focimeccset küzdötök végig, vagy a lövöldözős, akciós típusokat kedvelitek inkább, és együtt izgultok a harcban, hogy aztán békésebb vizekre evezve akár farmot alakítsatok ki, és rendszeres gazdálkodással, megfelelő stratégiával a ti kertetek fejlődjön a legszebben, a legfontosabb, hogy a négy fal közt ülve se érezd magad magányosnak.

Amennyiben szeretnéd agyad is megtornáztatni, válassz egy sakkjátszmát, vagy a kártyajátékok sokaságából azt a típust, ami legközelebb áll hozzád.

Játszani jó, és ha mindezt a virtuális játszótéren teszed, lehetőséged van akár tőled sok száz kilométerre levő barátaiddal is összemérni erődet, tudásodat, vagy éppen merészségedet.

Iktatva: Szórakozás
MACIKA.hu
2011