0

Wellness pihenés a Balatonnál

Wellness pihenés a Balatonnál

Míg évtizedekkel ezelőtt a Balaton turizmusa kizárólag a nyári szezonra korlátozódott, mára a tökéletesen kiépített szálláshelyeknek és szolgáltatásoknak hála egész évben élvezhetjük a “magyar tenger” nyújtotta pihenést. Természetesen még mindig tény, hogy a legnagyobb turista áradatra elsősorban a főszezonnak számító nyári hónapokban számíthat a régió, de növekvő tendenciát mutat az ott töltött vendégéjszakák száma az év többi hónapjában is.

Szállásfoglalásakor igen fontos, hogy arra az esetre is felkészüljön, ha éppen egy esős hetet fogna ki, amikor nem éppen kellemes a tóban való fürdőzés. Ha nem szeretné, hogy az időjárás változékonysága tegye tönkre az egész évben áhított szabadságot, válassza a gombamód szaporodó wellness szállodák egyikét! Amellett, hogy a fedett medencék és egyéb wellness szolgáltatások időjárástól függetlenül állnak rendelkezésére, akár egy kellemes vacsorát követően is fürdőzhet a választott szállodával egy fedél alatt helyet kapott wellness részlegen.

A wellness természetesen kikapcsolódás terén jóval többet ígér, mint a fürdőzést. A Balaton ilyen szempontból remek választás, hiszen az utóbbi időben számos olyan programlehetőség és sportolási forma elérhetővé vált itt, mely jellegénél fogva jótékony hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Hódoljon a vízi sportoknak, vagy élvezze a Hévízi tó remek adottságait egészségének helyreállítása érdekében!

Ha belföldön kívánja szabadidejét tölteni, biztos lehet abban, hogy a Balaton olyan széles körű turisztikai kínálattal várja majd, melyben minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozási formát.

Iktatva: Utazás
MACIKA.hu
2011