0

Xbox 360 játék megjelenések 2013-ban

Xbox 360 játék megjelenések 2013-ban

Azok számára, akik otthon szeretik szabadidejük egy részét tölteni, és szívesen teszik próbára ügyességüket a legújabb Xbox játékokkal, a konzol számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra. A játék újdonságokról itt tudsz értesülni, és abban biztos lehetsz, hogy legújabb szerzeményeid hosszú napokra, hetekre a készülék elő szögeznek majd. Mindegy, hogy a sport, az autóversenyzés, vagy a Kinect szenzoros konzolokhoz kialakított edzés-, és táncprogramok iránt érdeklődsz, barátaiddal, vagy akár egyedül is remek választásnak bizonyulnak 2013 újdonságai.

Az EA Sports idén sem okoz csalódást termékeivel a rajongók számára, hiszen a FIFA 13  valósághű fociélménnyel ajándékozza meg a futball szerelmeseit. A sebesség megszállottja vagy? A Forza Horizon, vagy a GTA5 izgalmas küldetésekkel, látványos pályákkal várnak Rád.

A HALO 4 és a Far Cry 3  nyújtotta izgalom és látvány mellett akár napi edzésed is letudhatod a konzol és a Nike+Kinect Training segítségével. A filmes világ és a mozis kedvencek játékos formában köszönnek vissza a Star Trek, vagy a Rambo játékok alkalmával

Választás során érdemes a webáruházak kínálatát is megismerned, hiszen jóval kedvezőbb áron juthatsz hozzá a választani kívánt Xbox játékhoz. A választék idén is olyan széles, hogy garantáltan megtalálod majd az érdeklődési körödnek megfelelő játék típust. Irány a webshop, válogass kedvedre, hogy a konzol előtt új kalandokat, látványos és izgalmas küldetéseket élhess át!

 

Iktatva: Szórakozás
MACIKA.hu
2011